×

Vaporizator G-Pen Micro Dr. Greenthumbs Edition

G-Pen
529,99 lei
cu TVA Livrare in 24 - 48 ore

Cu designul său subțire și discret, Micro+ oferă performanțe excelente prin plasarea inteligentă a componentelor. Micro+ este alimentat de o baterie reîncărcabilă Li-ion de 850 mAh cu feedback haptic și încărcare USB-C.

Utilizează o tehnologie unică de cip inteligent care permite o încălzire controlată și uniformă, fără a arde sau supraîncălzi concentratele valoroase. Bateria Micro+ dispune, de asemenea, de o tehnologie de recunoaștere a cartuşelor care utilizează diferite niveluri de putere pentru a oferi o experienţă optimă de vaporizare cu rezervorul Micro+ sau cu un cartuş compatibil 510.

Cantitate
Adauga la Wishlist
Ultimele produse in stoc

  10% reducere

la prima comanda

  Livrare gratuita

la comenzi de peste 250 lei

  Retur gratuit

30 zile drept de retur gratuit

Rezervor Micro+

este un produs excepțional realizat din materiale de înaltă calitate, care va scoate tot ce este mai bun din concentratele dumneavoastră. Combinând o placă din ceramică integrală și o inserție de cuarț într-un corp din oțel inoxidabil cu două canale cu flux de aer integrat, rezervorul Micro+ este proiectat pentru a asigura o livrare uniformă a căldurii, profiluri optime de aromă la fiecare setare de căldură și un flux de aer echilibrat pentru o producție maximă de vapori.

Muștiuc micro+

Constă dintr-o carcasă din silicon de calitate alimentară pentru o acoperire curată și confortabilă și o conductă de aer ceramică internă separată pentru curățare și întreținere ușoară. 

Continut:

  • G PEN MICRO+ BATTERY (VARIABLE VOLTAGE + 510 THREAD)
  • G PEN MICRO+ TANK
  • G PEN MICRO+ MOUTHPIECE SET (SILICONE MOUTHPIECE + TANK CAP)
  • 1 G PEN KEYRING
  • 1 USB TO USB-C CHARGING CABLE
  • 1 HEMP TRAVEL CASE

3227

10 alte produse in aceeasi categorie: