×
Filtrare produse
Availability: 1 In Stock

Creat în colaborare cu rapperul și antreprenorul emblematic din Los Angeles B-Real,  Dr. Greenthumb's X Stündenglass® Gravity Infuser este o narghilea din sticlă, sofisticată și elegantă, care se rotește la 360°, care generează activarea mișcării cinetice prin deplasarea în cascadă a apei, tehnologia opusă fluxului de aer și forța naturală a gravitației. Unul dintre cele mai eficiente sisteme de răcire cu vapori!

Construit din materiale de cea mai înaltă calitate, inclusiv globuri de sticlă borosilicată și aluminiu anodizat de calitate aeronautică, Dr. Greenthumb's X Stündenglass Gravity Infuser iti ofera o experiență captivantă in timp ce inhalezi fum fin, consistent și vaporos.

Adauga in cos
Availability: Lipsa stoc

Reinventarea unei legende.

Un singur dispozitiv. Două sisteme. Noul VOLCANO HYBRID este un generator de aer cald care pune capăt tuturor discuțiilor. Indiferent dacă preferați balonul sau tubul, VOLCANO HYBRID are un design de primă clasă, caracteristici impresionante – și vă va oferi garantat calitatea remarcabilă a vaporilor pe care o așteptați de la S&B.