×
  • Stoc epuizat

E-liquid Happease® Strawberry field, 5% CBD, 10 ml

Happease
124,90 lei
cu TVA

Fabricat din organic canepa, vegan frendly.

Ingrediente: PG (propilenglicol), VG (glicerină vegetală), extract de canepa si terpene :Limonene, D-Limonene, Myrcene, Alpha-Pinene, Beta-Pinene

Profilul perfect de terpene, care vă va oferi un efect înălțător. O combinație de fructe de pădure dulci combinată cu o încrucișare hibridă a fenotipurilor Ghost OG și Strawberry Bubble Gum.

Cantitate
Adauga la Wishlist
Stoc epuizat


  10% reducere

la prima comanda

  Livrare gratuita

la comenzi de peste 250 lei

  Retur gratuit

30 zile drept de retur gratuit

Acest amestec de fructe de pădure dulci este o încrucișare dihibridă a genotipurilor Ghost OF și Strawberry Bubble Gum. Câmpul de căpșuni cu predominanță de indica ar trebui să aducă euforie înălțătoare și relaxată.

Acest lichid conține 5% CBD, adică 500 mg per sticlă de 10 ml. Datorită angajamentului Happease de a se asigura că produsele lor oferă clienților cea mai bună și mai sănătoasă experiență, respectând în același timp mediul înconjurător, acest produs este sigur de depozitat și este recomandarea perfectă pentru clienții care se străduiesc să fie ecologici.

Instructiuni: agitati bine inainte de fiecare utilizare. Folositi picuratorul pentru a umple cartusul sau atomizatorul. Inchideti bine sticla pentru a evita cristalizarea.

Mod de utilizare: tigara electronica.

910029

Fisa tehnica

Concentratie
5%
Cantitate CBD (mg)
500mg
Cantitate (ml)
10ml

10 alte produse in aceeasi categorie: