×

POLITICA DE RETUR

Conform legislatiei din Romania (reglementata prin OUG 34/2014) returnarea produselor achizitionate online se face in maxim 14 zile fara a invoca un motiv anume si fara penalitati. Hemp Market vine in ajutorul clientilor cu prelungirea perioadei de returnare pana la 30 zile calendaristice. Acestea trebuie returnate în cutia originala (care să conțină inclusiv materialele menite să prevină deteriorarea produselor în timpul transportului). În cazul în care constatăm ca bunurile returnate se află în stare intactă, nu au fost desfăcute sau utilizate, vă vom restitui banii în cel mai scurt timp posibil!

*Fac exceptie: produsele comestibile, uleiurile CBD, produsele cosmetice pentru care se ofera perioada de retur 14 zile calendaristice de la receptionarea comenzii.

Cum returnezi produsele?

Simplu! Conectează-te în contul tău de client, mergi la Istoric comenzi și caută comanda ce conține produsele pe care dorești să le returnezi!

Apoi selectezi produsele, ne spui în câteva cuvinte ce anume te nemulțumește la ele și soliciți returul! Iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Poți urmării statusul returului tău în secțiunea Retur.