×

Momentan livram doar in Romania! Daca finalizezi si confirmi comanda pana la ora 15:00, produsele vor fi expediate in ziua urmatoare si vor ajunge la tine in aproximativ 24 ore. Fac exceptie zilele de Sambata si Duminica si sarbatorile legale.

Livrarea produselor se face prin SAMEDAY in orice oras, comuna sau sat din Romania. Costul transportului este 19 lei pentru toate comenzile, indiferent de localitatea de livrare. Pentru comenzile peste 300 lei, transportul este gratuit!

*Pentru produsele care depasesc in greutate 2kg se va adauga un cost suplimentar de 1.7 lei pentru fiecare kg suplimentar.

Pentru ca stim cat de pretios este timpul si ne pasa de natura, iti punem la dispozitie si serviciul de livrare EasyBox, cea mai noua optiune de livrare pentru comenzile tale. Produsele dorite sunt livrate intr-un locker securizat, disponibil non-stop in peste 2000 de puncte de ridicare din intreaga tara.

Conditii de livrare EasiBox:

*plata se face doar cu cardul, online sau la ridicarea produselor; poate fi folosit si card contactless.

**De asemenea, in cazul platii cu cardul la easybox, se aplica o taxa de procesare plata la livrare in valoare de 6 lei. Daca plata a fost facuta online, la plasarea comenzii, aceasta taxa nu se aplica.

***In situatia in care la momentul livrarii easyboxul selectat este plin, coletul va fi redirectionat catre un alt easybox din apropiere. Acest lucru se intampla in cazul in care, dupa incercari repetate de incarcare a coletului, niciun sertar nu va fi disponibil. Easyboxul catre care se va redirectiona coletul se afla in proximitatea punctului de livrare selectat. Te vom informa atat inainte, cat si dupa redirectionarea coletului.

 

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de acest serviciu pentru produsele eligibile:

1.      Adauga produsele in cos si selectează modalitatea de LIVRARE IN PUNCT DE RIDICARE.

2.      Alege unul dintre punctele de livrare din lista.

3.      Atunci cand comanda ta ajunge in locker, vei primi SMS cu un cod PIN, iar pe email codul QR si PIN. Odata scanat sau introdus codul la punctul de ridicare, acesta va debloca compartimentul in      care se află coletul tau.

4.      Ai la dispozitie 36 de ore pentru ridicare din momentul primirii SMS-ului.

 


Vrei sa reurnezi un produs? Verifica Politica de retur.