×

Lista de produse dupa marca Cannabissimo

Cannabissimo Coffee™

Acum, iubitorii de cafea se pot bucura de cesti de cafea si ziua, cu proprietătile uimitoare si sanatoase ale semintelor de cânepă, obtinand un gust mai inconfundabil si aroma italiana a amestecului de cafea premium lent prăjită.

Fitness Coffee GVM a sărbătorit 20 de ani de activitate productivă și creativă în domeniul băuturilor calde precum cafeaua, ceaiul și orzul, atât sănătoase, cât și tradiționale. Mărcile înregistrate sunt cunoscute în multe țări din întreaga lume.

De la prima cerere de brevet în 2014 până la ultima lansare a cafelei Cannabissimo, au parcurs un drum lung muncind din greu, dar cu mare pasiune și respect sincer pentru valorile umane.

Adauga in cos
Availability: Lipsa stoc

Pe lângă faptul că este o cafea gourmet delicioasă, amestecurile Cannabissimo® sunt băuturi naturale concepute pentru a oferi organismului dumneavoastră nutrienți și antioxidanți pe care s-ar putea să nu ii primiți în dieta dumneavoastră actuală.

Cei mai mulți dintre noi muncim prea mult, suntem stresați, dormim mai puțin și nu ne luăm timpul de relaxare de care avem nevoie. Frunzele de canepa au un efect pozitiv asupra sistemului imunitar si nervos, te ajuta sa te relaxezi si lupta impotriva tulburarilor de somn, sunt detoxifiante si contin antioxidanti valorosi.